Феновете на Галена със сигурност са забелязали отличните форми на любимката си. Поп

...
Феновете на Галена със сигурност са забелязали отличните форми на любимката си. Поп
Коментари Харесай

Как Галена свали 10 килограма за Гласът на България

Феновете на Галена сигурно са забелязали отличните форми на любимката си. Поп фолк звездата е свалила 10 кг заради участието си в „ Гласът на българия “, откакто натрупа ненужно тегло около безкрайните локдауни. През лятото злобарите скъсаха певицата от насмешки, че се е закръглила трагично, а някои даже я оприличаваха на бременна.

Но когато Галена дебютира като треньор в музикалното шоу за гении, тя затвори устата на всичките си недоброжелатели.  Хубавицата от „ Пайнер “ наподобява по-добре от всеки път и със самочувствие демонстрира прелестите си всяка седмица в родния ефир.

Твърди се, че през август Галена се е подложила на непоколебим режим и така е успяла за кратко да си върне чудесната визия. Говори се, че тя не близва бяло брашно и захар и отказва всякакви версии на въглехидрати. Отказала се е дори от обичаните картофи и ориз, а към плодовете посягала относително рядко. Секси брюнетката не близвала и алкохол. Менюто й се базирало основно на зеленчуци и бяло месо без сол.

След син № 2: Петя Дикова стройна като фиданка

Петя Дикова роди втория си наследник преди 9 месеца, само че вече изглежда като топ модел. Щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков се завърна в родния ефир и зашемети феновете с трансформацията. Разбира се, Пипи е постигнала тези впечатляващи резултати със непоколебим хранителен режим.

За да се стегне, през лятото Дикова наблегнала на салати с риба звук или бяло месо, варени яйца и смутита. За да стопи непотребните килограми, водещата в „ Тази неделя “ поддържа и сериозна физическа интензивност - тя непрекъснато тича след двете си момчета, което сигурно й икономисва бъхтенето във фитнеса.

Как Силвена Роу поддържа топ форма след тежко заболяване

Никой не се съмнява, че звездата от „ Мастършеф “ Силвена Роу доста добре знае какви са най-актуалните трендове в диетите. Топ кулинарката сигурно умее да готви вкуснотии, които да са и здравословни. Наскоро началник Роу призна за сериозен здравословен проблем – тя живее с половин щитовидна жлеза. Наследственото заболяване я е отвело в операционната. Хирурзите съумели да спасят част от жлезата, само че я предизвестили, че отсега нататък ще би трябвало да контролира хормоните си с медикаменти.

Топ готвачката, несъмнено, първо нагажда диетата към състоянието си и се въздържа от прекомерно количество лекарства. Тя намалява глутена и сладкото и натъртва на бразилските ядки, рибата, тиквените семки. Макар че не обичала солено, започва да включва морска сол в менюто си, с цел да си набави задоволително йод. Сега се усеща прелестно, а постоянните изследвания показват, че държи щитовидната си жлеза под надзор.

Освен това началник Роу спортува. Но тя не се натоварва в залата, а е разкрила прелестен метод, с който да държи тежестта си в изрядни равнища. Готвачката скача на въже. Тя даже се похвали на почитателите си в обществените мрежи, споделяйки кадри от дома си. Макар и формата й все още да не е безупречна, тя обещава скоро да стартира да „ левитира “.

„ След към 40 плюс години… Ето ме в най-сурова форма. Писнало ми е от тези девойки, цялостни със силикон, грим и дизайнерски фитнес костюмчета, които костват кошмарни пари, издокарани и филтрирани да основават илюзията, че са същински! А аз изненадах себе си. За мен е значимо да го върша, а и да ви предизвиквам и вас да го вършиме – каквото и да е вашето, което ви повдига. Припомням ви, че този живот е за безкомпромисно и буйно живеене “, написа началник Роу в профила си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР